Kraam cadeau/ Pampertaarten

Of je nu een babyborrel, gender reveal of babybezoek plant, het vinden van het perfecte kraamcadeau kan een uitdaging zijn. Gelukkig is Crea-Kado hier om te helpen!

Onze kraamcadeaus zijn niet zomaar cadeautjes - ze zijn speciaal gemaakt om de gelegenheid te vieren en de ouders en baby te verwennen. Maar wat ons echt onderscheidt van andere cadeaus, is dat we gepersonaliseerde opties bieden die ervoor zorgen dat jouw geschenk er écht uitspringt.

Kies uit onze selectie van handgemaakte items. We kunnen zelfs bedrukken of etsen (glas) met naam, geboortedatum of een persoonlijke boodschap voor een extra speciale touch.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een babyshower of gewoon wilt laten zien hoe blij je bent voor de nieuwe ouders, Crea-Kado heeft het perfecte geschenk net ietsje anders dan wat je elders zou vinden. Shop nu en maak deze bijzondere gelegenheid nog specialer!

Pampertaarten

Op zoek naar een uniek en persoonlijk geschenk voor de geboorte van een baby? Kies dan voor onze prachtige pampertaart! Bij Crea-Kado maken we niet zomaar een standaard pampertaart, maar een creatief en gepersonaliseerd cadeau dat gegarandeerd de aandacht trekt.

Of het nu gaat om een babyborrel, gender reveal party, babybezoek of babyshower, onze pampertaarten zijn altijd een succes. Onze taarten zijn gemaakt van hoogwaardige luiers en worden versierd met leuke babyaccessoires zoals knuffels, speentjes en slabbetjes. Maar het kan nog beter: wij bieden ook de mogelijkheid om de taart te personaliseren met bijvoorbeeld de naam van de baby of een persoonlijke boodschap.

Onze pampertaarten zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook heel praktisch. De ouders kunnen de luiers namelijk gewoon gebruiken voor hun kleintje. Zo geef je niet alleen een origineel cadeau, maar ook nog eens iets wat echt nuttig is.

Dus ben je op zoek naar een geschenk net ietsje anders dan normaal? Kies dan voor onze gepersonaliseerde pampertaarten van

Crea-Kado. Wij garanderen dat je hiermee indruk maakt op de kersverse ouders!

Wij doen er steeds alles aan om elke pampertaart zo identiek mogelijk te maken als op de foto mits de items nog verkrijgbaar zijn.  Elke pampertaart is steeds mooi ingepakt met een doorzichtige folie en meestal met een onderplaat om zo extra steun aan de pampertaart te geven.