Als kleine onderneming begrijpen wij hoe uitdagend het kan zijn om te groeien en te slagen in de huidige markt. Daarom willen we jou vragen ons te helpen om ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

We zouden graag samenwerken met jou en onze bedrukte emmers aanbieden die perfect zijn voor jouw zakelijke behoeften. Onze emmers zijn van hoge kwaliteit en kunnen worden bedrukt naar jouw behoeften, waardoor ze ideaal zijn voor geschenken te vullen met drank en versnaperingen.

Om je kennis te laten maken met onze producten, bieden wij een testperiode van 1 maand, waarin je 10 emmers kunt uitproberen. Afrekening gebeurt pas na die maand. Je kan tussentijds bijbestellen in de testperiode aan dezelfde voorwaarden.

 Als je na deze testperiode besluit om 10 emmers bij ons te kopen, krijg je de elfde gratis. Gebruik de code "EMMERS" bij het plaatsen van jouw bestelling.

Wij bij Crea-Kado willen niets liever dan dat jij en ik succesvol zijn en groeien als ondernemer. Laten we samenwerken om dit doel te bereiken.

Bedankt voor jouw tijd en overweging. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking!

Met vriendelijke groet,

Livia